dinsdag 26 juni 2018

Sla nestjes met rijstnoedels en groenteballetjes

ingrediƫnten voor 4 personen:

1 krop ijsbergsla
3 nestjes rijstnoedels
12 groente balletjes gehalveerd
6 radijsjes klein gesneden
kiemgroente
tuinkers
pancetta
2 sjalotjes fijn gesneden
sesamolie (om te bakken)
olijfolie (om te bakken)

voor de saus:
1 limoen
3 el hoisinsaus
1 teentje knoflook
chilisaus

bereiding:

Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Bak de sjalotjes in een mix van sesam en olijf olie glazig, voeg de pancetta en de groenteballetjes toe en bak ze krokant.
Leg op ieder bord 1 grot blad sla en vul deze met een plukje noedels verdeel er het mengsel met de groenteballetjes overheen. Strooi er nu de radijsjes, kiemgroente en tuinkers over. Als laatste voeg je nog wat chilisaus en hoisinsaus toe naar smaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten