zondag 11 januari 2015

Soep van butternutpompoen en citroengras

voor 4 personen

Ingrediƫnten:

3 stengels citroengras
1 liter groentebouillon
1 butternutpompoen
200 ml droge witte wijn
peper
verse koriander

Werkwijze:

Snij het citroengras in de lengte open, kneus de stengels een beetje en laat ze meekoken in de bouillon (ongeveer 20 minuten) Laat de bouillon afkoelen en een dag staan zodat alle smaken goed in kunnen trekken.
Schil de pompoen en verwijder de zaden. Snijd in kleine stukjes en voeg samen met de wijn toe aan de bouillon. Verwarm de soep totdat de pompoen gaar is. Pureer de soep en breng op smaak met peper. garneer met fijn gehakte koriander.

1 opmerking:

  1. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

    BeantwoordenVerwijderen