Voor 4 personen:
Ingredienten:
4 kleine pompoentjes
1 tl oregano
1 tl korianderzaad
1-2 gedroogde spaanse pepertjes
snufje kaneel
8 zongedroogde tomaatjes
rucola
250 gr geitenkaas
werkwijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de bovenkant van de pompoentjes, bewaar de kapjes als dekseltje. Schep de zaadjes eruit. Stamp alle kruiden en specerijen fijn in een vijzel. Laat de tomaatjes uitlekken en vang de olie op. Verdeel de olie over de pompoentjes en smeer de binnenkant goed in. Strooi er wat zout en peper in en een flinke snuf van het specerijen mengsel. Hak de tomaten fijn en doe ze in de pompoen, schud de tomaten een beetje rond. Leg het dekseltje op de pompoentjes en bak ze in ongeveer uur gaar in de oven.
Vul de pompoentjes met een handje vol rucola en een stuk zachte geitenkaas en dien op.
Hello From Volrecepten.be!
BeantwoordenVerwijderenWe are a recipe search engine and I would like to invite you to join our site and make your recipes available to many people. If you liked it, you can join through the top blogs on the right of the page.
Please, contact me if you any question :)
Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.
BeantwoordenVerwijderen