vrijdag 1 maart 2013

Chai latte dessert

Voor 4 personen

Ingredienten:

625 ml melk
3 tl losse chai-thee
4 el suiker
30 gr maizena
100 ml slagroom
cacao poeder voor de versiering

Werkwijze:

Breng 500 ml melk aan de kook en voeg de thee toe. Laat 10 minuten trekken.
Roer de er de suiker doorheen en zeef de losse thee uit de melk.

Roer de maizena glad met 3-4 el. water. Roer door de hete melk en breng aan de kook. Laat ongeveer 1 minuut zachtjes koken. Laat de pudding onder regelmatig roeren afkoelen.

Klop de slagroom stijf en spatel door de chai-creme. Vul 4 glazen met de creme en zet 1 uur koud weg.

Verwarm 125 melk en schuim op met een melkkloppper. Verdeel het melkschuim over de glazen en bestuif met cacao poeder. Serveer direct

Geen opmerkingen:

Een reactie posten